Πολιτική Απορρήτου

Το www.ilektrologikesergasies.gr δεσμεύεται να σέβεται το απόρρητό σας και να συμμορφώνεται με τους ισχύοντες νόμους περί προστασίας δεδομένων και απορρήτου. Αυτή η πολιτική απορρήτου περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε προσωπικά δεδομένα.

Προσωπικά δεδομένα σημαίνει πληροφορίες που σχετίζονται με εσάς.

Θα σας δώσουμε πρόσθετες πληροφορίες απορρήτου που είναι συγκεκριμένες για ένα προϊόν ή μια υπηρεσία στα Συμπληρώματα αυτής της πολιτικής και σε άλλες ειδοποιήσεις που ενδέχεται να δείτε κατά τη χρήση των  των υπηρεσιών μας. 

Εάν δεν συμφωνείτε με αυτήν την πολιτική, μην χρησιμοποιείτε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας ή μην παρέχετε τα προσωπικά σας δεδομένα.

Τι πληροφορίες συλλέγουμε;

Συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα και άλλες πληροφορίες όταν επικοινωνείτε μαζί μας, χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας. Αυτό περιλαμβάνει τις ακόλουθες κατηγορίες:

Πληροφορίες που μας παρέχετε

Όταν ζητάτε υπηρεσίες ή αλληλεπιδράτε μαζί μας, ενδέχεται να ζητήσουμε πληροφορίες όπως το όνομά σας, τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τον αριθμό τηλεφώνου κ.λπ.

Επικοινωνία μαζί σας

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα για να επικοινωνήσουμε μαζί σας, για παράδειγμα για να σας ενημερώσουμε ότι οι υπηρεσίες μας έχουν αλλάξει ή για να σας στείλουμε κρίσιμες ειδοποιήσεις και άλλες τέτοιες ειδοποιήσεις που σχετίζονται με τα προϊόντα και/ή τις υπηρεσίες μας και για να επικοινωνήσουμε μαζί σας για σκοπούς που σχετίζονται με την εξυπηρέτηση πελατών.

Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας σύμφωνα με τους Όρους Υπηρεσίας που ισχύουν για το προϊόν ή την υπηρεσία που χρησιμοποιείτε, που παρέχονται από εμάς ή τους πελάτες μας.

Η συγκατάθεσή σας

Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα εάν έχετε συναινέσει στη δραστηριότητα επεξεργασίας. Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας ανά πάσα στιγμή. Κάτι τέτοιο θα μας απαγορεύσει την περαιτέρω επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων με βάση τη συγκατάθεσή σας, αλλά δεν θα επηρεάσει τη νομιμότητα της επεξεργασίας που βασίζεται στη συγκατάθεσή σας πριν από την ανάκλησή του. Ορισμένες από τις δυνατότητες των προϊόντων και των υπηρεσιών μας ενδέχεται να είναι διαθέσιμες μόνο βάσει συναίνεσης.

Νομικές υποχρεώσεις

Επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα όπως απαιτείται για να συμμορφωθούμε με τους νόμους και τους κανονισμούς.

Πόσο καιρό διατηρούμε τα Προσωπικά Δεδομένα;

Προσπαθούμε να συλλέγουμε μόνο προσωπικά δεδομένα που είναι απαραίτητα για τους σκοπούς για τους οποίους συλλέγονται και να διατηρούμε αυτά τα δεδομένα για περισσότερο από όσο είναι απαραίτητο για τέτοιους σκοπούς. Το χρονικό διάστημα που διατηρούνται τα προσωπικά δεδομένα και τα κριτήρια για τον προσδιορισμό του χρόνου αυτού, εξαρτώνται από τη φύση των προσωπικών δεδομένων και τον σκοπό για τον οποίο παρασχέθηκαν. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για να λάβετε επιπλέον πληροφορίες σχετικά με τη διατήρηση των προσωπικών σας δεδομένων.

 

Πώς χρησιμοποιούμε τα Cookies;

Το www.ilektrologikesergasies.gr χρησιμοποιεί cookie και άλλες παρόμοιες τεχνολογίες για τη λειτουργία και τη βελτίωση των ιστότοπων και των προσφορών μας.

Ποια είναι τα δικαιώματά σας;

Έχετε το δικαίωμα να γνωρίζετε ποια προσωπικά δεδομένα διατηρούμε για εσάς. Έχετε το δικαίωμα να ενημερώσετε ελλιπή, λανθασμένα, περιττά ή ξεπερασμένα προσωπικά δεδομένα. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων.

Έχετε το δικαίωμα να διαγραφείτε από μηνύματα newsletter και να ζητήσετε να σταματήσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ ή για άλλους λόγους. 

Ποιος είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας των Προσωπικών σας Δεδομένων;

Το www.ilektrologikesergasies.gr είναι ο υπεύθυνος επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων.

Σε θέματα που αφορούν τις πρακτικές απορρήτου www.ilektrologikesergasies.gr, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας, στη διεύθυνση: [email protected] 

Αλλαγές σε αυτήν την Πολιτική Απορρήτου

Το www.ilektrologikesergasies.gr μπορεί κατά καιρούς να αλλάξει αυτήν την Πολιτική ή να αλλάξει, να τροποποιήσει ή να αποσύρει την πρόσβαση σε αυτόν τον ιστότοπο ανά πάσα στιγμή με ή χωρίς προειδοποίηση.
Σας συνιστούμε να επισκέπτεστε ξανά αυτήν την Πολιτική κατά καιρούς για να μάθετε τυχόν τέτοιες αλλαγές σε αυτήν την Πολιτική.